ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

(Βίντεο) Τελικά τι "ανακάλυψε" ο Κολόμβος;

 ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ...

Βρισκόμαστε στον μεσαίωνα περί το 1492... όπως μας αποδείχθηκε σε προηγούμενη εκπομπή της κ. Γκιούρα Θεοδώρας, το ταξίδι του Κολόμβου δεν έγινε από την ανάγκη του να εξερευνήσει το άγνωστο και στον δρόμο του βρήκε την Απολλώνια ήπειρο κατά κόσμο Αμερική, όπως ψευδώς μας διδάσκουν στα σχολεία. Διότι και το ταξίδι του χρηματοδοτήθηκε και χάρτης υπήρχε!
 
 
'Αρα ο σκοπός ήταν άλλος. 
Η ανεύρεση νέων πλουτοπαραγωγικών πηγών από άλλες περιοχές της γης έτσι ώστε να εισβάλλουν και να αποικήσουν τις περιοχές αυτές, αν και εφόσον τους συνέφερε για την αφαίμαξη του πλούτου τους και για την επεκτατική θρησκευτικής τους επικυριαρχία, που ήταν ο αρχικός τους στόχος.

Η κ. Γκιούρα μας εξιστορεί μια άλλη πλευρά των γεγονότων που πραγματικά συνέβησαν και μάλιστα μέσα από τις ίδιες τις επιστολές του Κολόμβου.
Χρειάζονταν λοιπόν πλούτο για την επέκταση τους. έτσι αναζητούσαν να βρουν μέρη που είχαν πλουτοπαραγωγικές πηγές.

 Εξ'ου και η χρηματοδότηση του ταξιδιού του Κολόμβου από την Ιζαμπέλα και τον Φερδινάνδο, δεύτερα ξαδέλφια τα οποία παντρεύτηκαν με τις ευλογίες της Καθολικής Εκκλησίας για να ενώσουν τα βασίλεια τους και να γίνει μεγάλη και ισχυρή η Ισπανία, ώστε ο Κολόμβος να τους δίνει περιγραφές των πηγών του πλούτου της γης που θα πήγαινε, του λεγόμενου "Νέου Κόσμου"

Τελικά το μόνο που ανακάλυψε ο Κολόμβος είναι το μέγεθος του τεράστιου πλούτου που θα περιέγραφε και που θα μάθουμε από τις εκπομπές πόσος ήταν και από τι αποτελούνταν και πώς εκλάπη από τους αυτόχθονες (από αυτή την χθόνα) Ιθαγενείς (ιθύς του γένους, απευθείας από το γένος)
'Οσον αφορά το αντίτιμο του πράκτορα της Ισπανίας Κολόμβου για τις πληροφορίες και την γενοκτονία πάνω από 100.000.000 Έλλην Ανθρώπων Ινδιάνων Αδελφών μας ήταν το 10% από το σύνολο των ευρυμάτων του με τα έξοδα του ταξιδιού του πληρωμένα, όπως μας αποκαλύπτει η κ. Γκιούρα στην εκπομπή της.

Μια καθαρά αποστατική μέθοδος, μέσω των γενοκτονιών και της υποδούλωσης των ιθαγενών αυτοχθόνων και νόμιμων κατοίκων των γαιών και για τα μάτια της δημιουργίας και για τα μάτια του νομοθέτη.

Η κ. Γκιούρα μας αναφέρει πώς ο Κολόμβος ήταν ένας απλός εριουργός, δηλαδή αυτός που γνέθει μαλλί προβάτων, κοινώς τσοπάνης.
Όπως κι ο πατέρας του κατάφερε να πείσει το βασιλικό γένος να χρηματοδοτήσει το ταξίδι του και να του δώσει μαζί και τον βασιλικό στόλο.

Ο Κολόμβος είχε μαζί με τον αδελφό του έναν χάρτη σε επίπεδη μορφή. 

Προφανώς για την αποτύπωση της γαίας γεγονός που τους έκαναν να πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη και μάλιστα, όσοι είχαν την γνώση  του σφαιρικού σχήματος της γαίας και το επικαλούνταν αυτό είχε ως αποτέλεσμα την θανατική ποινή με τον πιο απάνθρωπο τρόπο που ήταν να τους καίνε ζωντανούς στην πυρά της Ιεράς Εξέτασης ως αιρετικούς.



Αυτή είναι η εκκλησία της αγάπης, της ισότητας και της αλληλεγγύης! 

Αυτό που μας επισημαίνει η κ. Γκιούρα είναι πολύ δίκαιο και απόλυτα λογικά, αναγνωρίζοντας την παραχάραξη της ιστορίας που μας παρουσιάζουν και τον εμπαιγμό στην ίδια μας την νόηση, κάτι που πρέπει να σταματήσουμε να το δεχόμαστε.

Μας έχουν εμφυτεύσει και χαράξει την Κολομβιανή εποχή και την ανακάλυψη της Απολλωνίας Ηπείρου (Αμερικής) ως να μην υπήρχε πριν τον Κολόμβο ως να φύτρωσε ξαφνικά η Ήπειρος στο πέρασμα του και την βρήκε. 

Μα τότε πώς γενοκτονήθηκαν τόσα εκατομμύρια Ινδιάνοι;; Φύτρωσαν και αυτοί μαζί με την Ήπειρο;;;

Πόσο γελοίοι είναι αλλά κι εμείς πόσο αδιαφορούμε στην γελοιότητα;;;
Ας αναρωτηθούμε όλοι μας κοιτώντας τον εαυτόν μας στον καθρέπτη μας και τελικά, ας παραδεχτούμε ποιος φταίει περισσότερο, αυτός που μας κοροιδεύει ή εμείς που το δεχόμαστε και διαιωνίζουμε;;;



Ο Κολόμβος ένας αστός της μεσαίας τάξης δούλευε ως εριουργός στην Γένοβα και στην Λισσαβώνα. Κάποιοι λένε ότι είναι Ισπανός, άλλοι Πορτογάλος και άλλοι ότι γεννήθηκε στο μεσαιωνικό χωριό της Χίου.
 Μάλιστα, υπάρχουν αναφορές ότι μιλούσε για την μαστίχα της Χίου και ότι καταγόταν από την "κόκκινη γη" και υποθέτουν ότι μιλάει για την Χίο μας μιας και το μεγαλύτερο μέρος της καλύπτεται από κόκκινο χώμα.
Ο γάμος του με μια πορτογαλίδα ευγενή και διοικητή κομενταδόρα, όπως την αποκαλούν στο μοναστήρι των Αγίων Πάντων του στρατιωτικού τάγματος του Αγίου Ιακώβου. 
Ξεκάθαρος ο ρόλος του ιερατείου και της δικαιοδοσίας που κατείχε με τάγματα. άλλωστε και ο πατέρας της Φιλίππα Νόνις της συζύγου του Κολόμβου ήταν Πορτογάλος ευγενής, ιππότης στο Σαντιάγο, ο οποίος είχε πάρει πολλούς "τιμητικούς τίτλους" από το τάγμα που ανήκε.
'Οπως επίσης ήταν μέλος της οικογένειας του πρίγκηπα Ιωάννη Β΄ της Πορτογαλίας της από τότε ως και τώρα στις μέρες μας, δεν έχει αλλάξει αυτό.

Άρα μέσα από το δόγμα το οποίο έχει ήδη προβεί σε καταστροφές ελληνικών ναών και λεηλασίες σε βιβλιοθήκες Ελλάνιας Γραμματείας κατάφερε μέσω του γάμου του με την Κομενταδόρα του Μοναστηριού που ελέγχεται και από την Εκκλησία και από το στρατιωτικό τάγμα του Σαντιάγο να έχει πρόσβαση σε κρυμμένα αρχεία που είναι σε μονές και τάγματα μασονικά όπως είναι και σήμερα.

Έτσι απέκτησε τον χάρτη και με αυτόν πλησίασε τον Φερδινάνδο και την Ιζαμπέλα με την συμμετοχή και τον έλεγχο της Εκκλησίας πάντα η οποία έδινε και τους πλαστούς τίτλους και κατασκεύαζε ψευτοβασιλιάδες, ψευτοπριγκίπισσες και ψευτοπρίγκηπες για να τους έχει υπό την υπηρεσία της για την εξάπλωση του δόγματος της.

'Αλλη μια λεπτομέρεια που επιβεβαιώνει την πονηριά του Κολόμβου να πλησιάσει την εν λόγω ευγενή και με βάση τους θρησκευτικούς και στρατιωτικούς κανόνες που ίσχυαν τότε στην περιοχή έπρεπε να πάρει την άδεια από τον δάσκαλο του Σαντιάγο για να φτάσει να αιτηθεί να τον δεχτούν στο βασίλειο, άρα όλα ήταν σχεδιασμένα.

Ένα άλλο στοιχείο που μας δίνει η κ. Γκιούρα είναι το σπίτι που ζούσε η σύζυγος του Κολόμβου σήμερα στεγάζεται η Γαλλική Πρεσβεία, εάν ενώσουμε τις πληροφορίες αυτές συμπεραίνουμε βάσει της αποδεικτικής διεργασίας ότι οι οικογένειες αυτώ των "ευγενών" που είναι πολύ καλά εδραιωμένες κι έχουν την στήριξη και της μοναρχίας και της εκκλησίας και των ταγμάτων διοικούν τις περιοχές υπό κατάληψη του ιερατείου είναι οι μπροστινοί δούλοι που επικυριαρχούν στους ανθρώπους!
 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ
ΟΠΩΣ  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΖΑΜΠΕΛΑ


Η Γενοκτονία των Ινδιάνων & Τα Ελληνικά αποτυπώματα στην Αμερική (ΜΕΡΟΣ 5ο)
ΠΗΓΗ/ΠΗΓΗ

Η κυρία ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ, Υποψήφια Βουλευτής στο Νομό Κοζάνης με τον Πολιτικό Φορέα «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», μιλάει για τον αφανισμό των αυτοχθόνων κατοίκων της Αμερικής αλλά και την ελληνική παρουσία σε αυτή την ήπειρο στην εκπομπή «ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ» με την ΕΛΕΝΗ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια