ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ποιό Είναι Αυτό Το Group Vanguard ; Ένα Παγκόσμιο Χταπόδι… Μέτοχος Facebook… Microsoft… Apple… Amazon… Tezla… Κλπ…

Andreiani Nicolaou Fourcault Σκέφτεται πολλά ο υπουργός μας υγείας διότι η κατάσταση μας είναι σοβαρή εφόσον έχουμε “παραλλαγή” γαλλική αυτήν την φορά και τα εμβόλια πρέπει να γίνουν 4 ίδε μάλλον 5 για όλους…
Ετσι για να ξέρουμε ποιός είναι πίσω από αυτούς που έχουν βάλει στόχο να εμβολιάσουν όλη την ανθρωπότητα πειραματικά :


Pfizer : 1ος μέτoχος και βασικός – Group Vanguard
Johnson and Johnson : 1ος μέτoχος και βασικός – Group Vanguard
Moderna : 4ος μέτοχος – Group Vanguard
Astra Zeneca : 3ος μέτοχος – Group Vanguard
Sanofi : 3ος μεγαλύτερος μέτοχος – Group Vanguard του έφαγε τα πρωτεία η Loreal
Ποιός είναι αυτός ο Vanguard ; Μια αμερικάνικη εταιρεία επένδυσης και χρηματιστηριακή με θετικό 7.200 δισεκατομμύρια δολλάρια !!!!!

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Vanguard_Group

Ο Vanguard είναι ο 1ος μέτοχος και ο βασικότερος στις κάτωθι εταιρείες :
Google
Youtube
Whatsapp
Google Map
Facebook
Microsoft
Apple
Mc Donald
Coca Cola
Disney
Goldman Sachs
State Street Coorporation
Philipp Morris (μεγαλύτερη εταιρεία καπνών στον κόσμο που έχει καταδικαστεί διότι πλάσαρει το κάπνισμα σε ανήλικους σε χώρες που η νομοθεσία δεν είναι αυστηρή) Ειρωνεία της τύχης ;;; το καθαυτόν φάρμακο κατά του καπνίσματος το παράγει η φαρμακευτική εταιρείας του Vanguard η Pfizer και είναι το Champix !!!!
Amazon : εδώ έρχεται δεύτερος
Είναι επίσης βασικός μέτοχος των :
Michelin,
Pernod Ricard,
Monsanto9,
ExxonMobil,
Alphabet,
Dow Chemical10
Foxconn11.
American Express

Και το κερασάκι της υπόθεση ο Vanguard είναι ο βασικότερος μέτοχος της ΑKAMAÏ !!! Ποιά είναι αυτή ; Εκείνη που αποθηκεύει όλα τα ψηφιακά δεδομένα του κόσμου μας σε “συνεργασία” – να το πούμε έτσι ευγενικά – με τις ειδικές κρατικές υπηρεσίες κάθε χώρας. Είναι εκείνη που χειρίζεται όλα τα Quor Code και όλο το παγκόσμιο σύστημα αντι-κορωνοϊός (all anticovid system of the world !!!!!)
Μόνο η γαλλική κυβέρνηση της χάρισε φέτος με την κάρτα υγείας που εθέσπισεν ( είναι το ίδιο φρούτο με το δικό σας ) , 2.950 εκατομμύρια δολλάρια.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια της ψεύτικης στέγης μας ; Ο κροκόδειλος Vanguard! Δεν τον ενδιαφέρει αν είστε μαύρος άσπρος μουσουλμάνος χριστιανός ή ότιδήποτε άλλο εκείνο που θέλει είναι να σας πιεί το αίμα.

………………………………………

Vanguard Announces Plans to Launch Active China Equity Fund  pressroom

Shock and Tears: Behind Vanguard’s Retreat From China Market Bloomberg News

………………………………………

ΕΔΩ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΦΙΡΜΕΣ-ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΤΟ Group Vanguard … ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΤΑΠΟΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΦΙΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΕΡΙΚΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ … 

https://stockzoa.com/fund/the-vanguard-groupinc/

………………………………………

ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΕΤΑΣΜΑ … ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΟΣ … ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ … ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ … ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ … ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ … ΠΟΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΟΓΝΩΜΟΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ !!!

IN THE BEGINNING: EUROPEAN BLACK NOBILITY… ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΜΑΥΡΗ ΕΥΓΕΝΕΙΑ. Η Ευρωπαϊκή Μαύρη Ευγένεια είναι υπεύθυνη για τις ύπουλες εμπλοκές πολλών μυστικών εταιρειών και οργανώσεων όπως: Τριμερής Επιτροπή, Λέσχη Bilderberg, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Ηνωμένα Έθνη, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS), Club of Rome, Chatham House και πολλά άλλα.

……………………………………………………………………………

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


πηγη https://alfeiospotamos.gr

πηγη:diathesh.blogspot.com

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...

 

ΠΗΓΗ: ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ
https://ganymidis.blogspot.com/2022/01/group-vanguard-facebook-microsoft-apple.html

 


Δεν υπάρχουν σχόλια