ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΠΟΛΛΟΥΣ...


ΟΙ ΦΩΤΙΕΣ ΚΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ! ΗΤΑΝ ΑΝΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Η ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ? ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΡΑΜΑΡΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ..

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΡΚΟΣ
ΤΗΛ: 6949611037 dimitriskaramarkos@gmail.com




ΠΗΓΗ: RADIO KRITODIMOS


 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΘΑ ΚΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΤΙΖΟΥΜΕ
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Χρυσοχοΐδης: Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά πυροπροστασίας και πρόληψης πριν εκδηλωθεί το κακό! Newsroom_20_20


Δήλωση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη

Δήλωση για τις πυρκαγιές



Η κυβέρνηση έστειλε τα ΜΑΤ να εμποδίσουν υδροφόρες - Δεν αφήνουν εθελοντές να βοηθήσουν
Pronews TV


ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ "ΑΜΟΛΑΝΕ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΣΤ'ΑΚΑΥΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;"
Paris Tav

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ζητεί έρευνα για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών από εγκληματική οργάνωση. https://dimitrioskaramarkos.blogspot.com/2021/08/blog-post_9.html

 

Νόμος 4662/2020 - (Άρθρα 74-198)

ΦΕΚ 27/Α/7-2-2020
Εθνικός Μηχανισμός Διαχείρισης Κρίσεων και Αντιμετώπισης Κινδύνων, αναδιάρθρωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, αναβάθμιση συστήματος εθελοντισμού πολιτικής προστασίας, αναδιοργάνωση του Πυροσβεστικού και άλλες διατάξεις.

Άρθρο 75

Αρμοδιότητες Πυροσβεστικού Σώματος

ιγ. Την αντισταθμιστική παροχή υπηρεσιών και διάθεση μέσων προς τρίτους (δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, φυσικά και νομικά πρόσωπα) με καταβολή ανταλλάγματος και παροχή σε είδος. 

ΠΗΓΗ: https://www.e-nomothesia.gr/kat-politike-prostasia-psea-pallaike-amyna/nomos-4662-2020-phek-27a-7-2-2020-2.html

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΔΗΜΟΣ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ 
 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 14ης / 22-7-2021 έκτακτης συνεδρίασης ΔΙΑ ΤΗΛΕΣΚΙΑΣΚΕΨΗΣ του Δημοτικού Συμβουλίου

ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι 
 Α. Εκφράζει την πλήρη αντίθεση του και διαφωνία για την χορήγηση των τριών (3) αδειών 504 ,506 και 507 για εγκαταστάσεις αιολικών πάρκων στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας και συγκεκριμένα: 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 504/2021 Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 48 MW, στη θέση «ΠΥΞΑΡΙΑ ΠΡΙΟΝΑΣ», των Δημοτικών Ενοτήτων ΚΗΡΕΩΣ, ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, των Δήμων ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, ΔΙΡΦΥΩΝ- ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, της Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το δ.τ. «ΑΙΟΛΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ Μ.Α.Ε.». 
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ΄ΑΡΙΘΜ.506/2021: Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 48 MW,στη θέση «ΓΕΡΑΚΟΒΟΥΝΙ ΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑ» των Δημοτικών Ενοτήτων ΚΗΡΕΩΣ,ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ, των Δήμων ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ,ΔΙΡΦΥΩΝ -ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ,της Περιφερειακής Ενότητας ΕΥΒΟΙΑΣ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΑΙΟΛΟΙΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ» και το δ.τ «ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΣΤΥΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ Μ.Α.Ε»
ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠ’ ΑΡΙΘΜ. 507/2021 Χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 34 MW, στη θέση «ΜΠΑΡΔΑΚΟΣ ΣΟΥΛΗΝΟ», της Δημοτικής Ενότητας ΚΗΡΕΩΣ, του Δήμου ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ - ΛΙΜΝΗΣ - ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ, της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην εταιρεία με την επωνυμία «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και το δ.τ. «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.». 
Β. Συγκροτεί διαπαραταξιακή επιτροπή για τον συντονισμό ,οργάνωση και ενημέρωση των φορέων και των κατοίκων για την τοποθέτηση αιολικών πάρκων ,στα διοικητικά όρια του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, αποτελούμενη από τα κάτωθι μέλη: 1. Τσαπουρνιώτη Γεώργιο ,Δήμαρχο 2. Στεργίου Ιωάννη ,Δημοτικό Σύμβουλο, επικεφαλή της παράταξης «ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» 3. Τριάντη Γεώργιο ,Δημοτικό Σύμβουλο, επικεφαλή της παράταξης «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» 4. Λιαγκάκη Ευστάθιο, Δημοτικό Σύμβουλο ,επικεφαλή της παράταξης «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ» 5. Στάμου Βασίλειο, ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο 6. Καρατζούδη Παναγιώτη ,ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο 7. Σκουμπρή Νικόλαο, Δημοτικό Υπάλληλο, Προϊστάμενο του Αυτοτελούς Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας. Στην ανωτέρω επιτροπή θα οριστεί με απόφαση Δημάρχου γραμματειακή υποστήριξη.
Γ. Την άμεση σύγκλιση της Οικονομικής Επιτροπής για ορισμό δικηγόρου προκειμένου να καταθέσει Ενδικοφανείς Προσφυγές προς την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) και παρακολουθήσει την εξέλιξη αυτών. 

ΠΗΓΗ:file:///C:/Users/User/Downloads/%CE%A8%CE%A7%CE%A1%CE%9F%CE%A9%CE%9B5-%CE%9C%CE%994%20(3).pdf

Οπως αναφέρουν, επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται σε γειτονική έκταση σχεδιάζει τη δημιουργία μικρής πολυτελούς ξενοδοχειακής μονάδας με την προοπτική ότι η επισκεψιμότητα στην περιοχή θα αυξηθεί. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πολλοί… μνηστήρες «σκανάρουν» τις γύρω εκτάσεις και διερευνούν τις δυνατότητες αξιοποίησής τους. Ωστόσο, μεγάλο τμήμα τους είναι δασικό, ενώ η διαθέσιμη «καθαρή» γη είναι ελάχιστη και με περιορισμούς στις χρήσεις γης.

ΠΗΓΗ: https://www.tovima.gr/2021/02/08/society/magnitis-to-tatoi-gia-ependyseis-to-sxedio-anaplasis/

Οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας καταγγέλουν τον Υπουργό Περιβάλλοντος για πρόταση εργασίας στην εταιρεία ΤΕΡΝΑ https://eviaportal.gr/adianoites-katangelies-pyroplikton-evvoias-ypourgo-skreka/

ΝΟΜΟΣ ΥΠΆΡΙΘ. 2773/1999
ΦΕΚ 286/Α/22-12-1999
Απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας Ρύθμιση θεμάτων ενεργειακής πολιτικής και λοιπές διατάξεις.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β'
ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Ρ.Α.Ε.)

Άρθρο 4
Σύσταση της Ρ.Α.Ε.

1.Συνιστάται ανεξάρτητη διοικητική αρχή με την επωνυμία "Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας" (Ρ.Α.Ε.) και έδρα την Αθήνα.
2.Η Ρ.Α.Ε. έχει διοικητική και οικονομική αυτοτέλεια και εποπτεύεται από τον Υπουργό Ανάπτυξης ως προς τον έλεγχο νομιμότητας των πράξεών της και την κίνηση πειθαρχικού ελέγχου κατά των μελών της.
4.Τα μέλη της Ρ.Α.Ε. διορίζονται με απόφαση του Υπουργού Ανάπτυξης, μετά από προκήρυξη που δημοσιεύεται σε δύο ημερήσιες εφημερίδες πανελλήνιας κυκλοφορίας.

ΠΗΓΗ: https://www.e-nomothesia.gr/energeia/n-2773-1999.html


Αναδάσωση 500.000 στρεμμάτων με 310 εκατ. από το Ταμείο Ανάκαμψης https://dasarxeio.com/2020/11/30/89524/


Κ. Σκρέκας: Καινοτομία ο θεσμός του αναδόχου αναδάσωσης https://www.naftemporiki.gr/story/1760727/k-skrekas-kainotomia-o-thesmos-tou-anadoxou-anadasosis


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ https://www.artemis-sorras.gr/esy/programmatikes-diloseis-politikoy-foirea-ellinon-syneleysis-6199-04-09-2015

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΝΩΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ Η Ε.ΣΥ ΕΙΝΑΙ ΕΣΥ


ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν.ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΡΚΟΣ

ΤΗΛ: 6949611037 dimitriskaramarkos@gmail.com

ΠΗΓΗ:dimitrioskaramarkos.blogspot.com

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΑΝ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ...



ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

 ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ, ΚΟΜΜΑ, ΔΟΓΜΑ 







Δεν υπάρχουν σχόλια