ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

William Η. Gates και David Rockefeller : Οι πατέρες της "ευγονικής" και του "μετανθρωπισμού" και τα πειράματα σε ανθρώπους(video)

Είναι πλέον αδιαμφισβήτητο το γεγονός πως η εκπομπή του ΕΛΕΥΣΙΣ TV, "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ" αποτελεί μια σύγχρονη ανοιχτή εγκυκλοπαίδεια.


Οι τεράστιες αποκαλύψεις που λαμβάνουν μέρος μέσα απο τα στοιχεία και τις αποδείξεις που αναδεικνύουν οι βουλευτές του Πολιτικού Φορέα του Έθνους των Ελλήνων "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ" αφήνουν πραγματικά και τον πιο αδιάφορο πολίτη άφωνο

'Οπως θα διαπιστώσει ο κάθε Έλλην πολίτης παρακολουθώντας την συγκεκριμένη εκπομπή με τον κύριο ΜΠΛΙΑΤΣΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ , ο παππούς του Μπιλ Γκέιτς (ναι ναι, του προγραμματιστή που αποφάσισε να ασχοληθεί με την δημόσια υγεία!!! ) μαζί με τον κολλητό του, τον διάσημο βαρόνο Ντέιβιντ Ροκεφέλερ, καθώς και τον εφοπλιστή Τζέι Πι Μόργκαν, είναι οι "πατέρες" της ευγονικής και του μετανθρωπισμού και κατα συνέπεια των γενετικών πειραμάτων σε ανθρώπους με σκοπό την παρέμβαση στο DNA τους.

Είναι ιδιαίτερα τρομακτικό, καθώς αυτό το πρόγραμμα αποτέλεσε το εναρκτήριο έναυσμα για τα πειράματα των Ναζί στους αιχμαλώτους τους κατά την διάρκεια του Β' Παγκόσμιου Πολέμου:


 ΜΕΓΑΛΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ. ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙ ''ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ'' ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΜΕΣΩ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΕΝΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟΙ ΚΟΛΟΣΣΟΙ , Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ , ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΛΑΝΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ;

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ‘’ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ’’ , ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΥΓΟΝΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ‘’ΠΟΛΙΤ ΕΙΑ ΠΥΛΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ‘’ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΙΡΗ ΔΕΡΔΕΛΑΚΟΥ

ΜΠΛΙΑΤΣΙΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ , ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν ΛΑΡΙΣΗΣ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : antmpliatsios@gmail.com – 697 365 6136

πηγή

 ΠΗΓΗ: Ε.ΣΥ. ΑΘΗΝΑΙΩΝ
https://esy-athinaiwn.blogspot.com/2021/06/william-gates-david-rocfeller-video.html

 


Δεν υπάρχουν σχόλια