ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΤΤΑΡΟ !!! (3D αναπαράσταση)


Κυριακή Κωνσταντινίδου
 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΝΑΚΑΣ.!
Είναι η εικόνα ενός κυττάρου, που ελήφθη με ακτινογραφία, πυρηνική μαγνητική αντήχηση και κρυοηλεκτρονική μικροσκόπηση.
από Yorgos Hermelios Kyritsis
Το σώμα μας αποτελείται απο 3,72 x10 στην 13η περίπου τέτοια κύτταρα.
Τα κύτταρα μας έχουν συνείδηση ακούνε οτι λέμε, είναι ζωντανά, μίλα στα κύτταρά σου!

ΣΧΟΛΙΑ…

η εικόνα είναι 3D αναπαράσταση από συλλογή πληροφοριών διαφόρων πηγών με ηλεκτρονική μορφή από τη Digizyme

https://www.digizyme.com/portfolio.html

….

Και φυσικά μετά από αυτή την εικόνα – απλά – σταματάς να ζωγραφίζεις!
Έτσι και αλλιώς (με αυτό) τα έχεις δει όλα! Τι άλλο έχεις να προσθέσεις στην Τέχνη? Τίποτα περισσότερο και ομορφότερο!
Μόνο αν είσαι “ανόητος”, “υπερόπτης” και “θρασύς”… μπορείς να συνεχίζεις να ζωγραφίζεις.
Εξάλλου πάντα έχεις την δικαιολογία και την ψευδαίσθηση πως, ΑΥΤΟ που βλέπεις, είναι κάτι ΑΛΛΟ από εσένα – έργο κάποιου Ανώτερου και Ασύλληπτου ΟΝΤΟΣ…. οπότε έχεις κάθε δικαίωμα να συνεχίσεις να λες πως κάνεις ΤΕΧΝΗ “στρουθοκαμηλίζοντας”…
………………………………………………………………………………..
………………………………………………………………………………………………….
ΜΠΕΣ ΣΤΗΝ https://www.aitherikigrafi.gr/………………………………………………….

Είναι ίσως το μοναδικό βιβλίο βιωματικής ανάλυσης που έχει γραφτεί για την ανθρωπότητα για να καλύψει και να απαντήσει όλα τα κενά και τα ερωτήματα για την δημιουργία του κόσμου όπου βιώσαν οι προγόνοι μας, βιώνουμε εμείς, θα βιώσουν οι απογόνοι μας, αλλά και κάθε υλικό ή άυλο, ορατό ή αόρατο δημιούργημα μας.

Για το βιβλίο

Η αναγνώριση του Κόσμου 600, μέσα από την αποδειχτική διεργασία μελετώντας τα κείμενα, τα γραπτά, τις αναλύσεις, μας οδηγεί πλέον, σε ένα κρυμμένο μονοπάτι, χαμένο μέσα στους αιώνες, αληθινής ανέλιξης και θέωσης. Ανακαλύπτοντας την πραγματική του θέση ο  Έλλην ανθρώπος μέσα στον δημιουργημένο για εκείνον, κόσμο, άφθονα και άχρονα. Διαπιστώνοντας πάντα ότι ήταν, είναι, και θα είναι το κόσμημα των κόσμων.

Ταυτόχρονα με κάθε απάντηση γεννιούνται καινούρια ερωτήματα, σε κάθε αναγνώστη, οδηγώντας τον  σε βαθύτερες έννοιες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να αποτυπωθεί ο ανώτερος σκοπός αυτού του βιβλίου. Η αληθινή μύηση όλων, σε αυτόν τον αθάνατο, τέλειο, ελλάνιο, αληθινό Κόσμο 600 εξακόσια.

Όλες οι αναλύσεις που παρουσιάζονται στον εν λόγω κείμενο είναι καθαρά βιωματικές, του ανθρώπου που τις αποτυπώνει. Αγγίζοντας και φωτίζοντας και το πιο σκοτεινό σημείο του κόσμου μας αυτού, γίνεται το φωτεινό ηγετικό παράδειγμα των δυνατοτήτων που έχουν απλόχερα όλοι οι άνθρωποι μέσα στο δικό τους δημιουργημένο περιβάλλον. Προσκαλώντας τον κάθε έναν αναγνώστη ξεχωριστά να προχωρήσει σε λεωφόρους, σκέψεις,  ικανότητες, αντιλήψεις, ήδη μεγαλοπρεπώς ανοιγμένες και φωτισμένες, μέσα από το άπλετο φως αυτού.

…………………………………………………………………………………………..

 

ΠΗΓΗ: ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
https://alfeiospotamos.gr/?p=47421

 


Δεν υπάρχουν σχόλια