ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Να οργανωθούμε παιδιά. Να οργανωθούμε.

 

 

Θυμάμαι αυτή τη φράση σα να είναι χθες, από το περίφημο ανέκδοτο της δεκαετίας του ’90.
Όχι, όχι. Δε θα το γράψω.
Άλλωστε ο σκοπός μου αφενός ήταν να χαμογελάσει κανείς με τον τίτλο και να μπει στη διαδικασία να αναγνώσει το κείμενο και αφετέρου, γιατί ο τίτλος είναι και το ζουμί του κειμένου.

Ο κάθε ένας από εμάς, που ως μονάδα αγανάκτησε μέσα στα τελευταία 30 χρόνια στο χρόνο της, ανυπομονούσε να έρθει αυτή η ιερή στιγμή που θα είμαστε όλοι αγανακτισμένοι.
Που όλοι πια θα αναγνωρίζαμε τι συμβαίνει με την ανθρωπότητα και πλέον δε θα μπορούσαμε να πούμε «ας είναι», «τι να κάνουμε, έτσι έχουν τα πράγματα», «ας μη μιλήσω».

Από τους «συνωμοσιολόγους», τους εργάτες, τους εμπόρους, τους ιατρούς, τους δικηγόρους, τις μανάδες, τους παππούδες, τους αθλητές, τους ηθοποιούς, κάθε λογής ρόλο που φέρει ο κάθε ένας από εμάς στο βίο του, όλοι λίγο – πολύ, «τεντώσαμε» που λεν και στο χωριό μου.

Δεν ήταν δα και κάτι δύσκολο, ειδικά μετά τον τελευταίο χρόνο.

Λίγο ο
covid 19, λίγο οι αποκαλύψεις για πάσης φύσεως βία, παιδεραστίας, εφαρμογή απάνθρωπων νόμων, η συνειδητοποίηση πως πλέον το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων, αντιμετωπίζονται ως πολίτες γ’ κατηγορίας και φτάσαμε επιτέλους να βλέπουμε την αγανάκτηση, στο μεγαλύτερο ποσοστό  των πολιτών, να ρέει πανταχόθεν.

Τα καταφέραμε λοιπόν να συνεννοηθούμε έστω, ότι όλα αυτά που ζούμε είναι ο ορισμός του αδίκου.

Τώρα; Τώρα τι;

Θα βαρά ο καθένας από την πλευρά του τα «άσφαιρά» του;
Ή μήπως ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ, να ενωθούμε σε κοινό στόχο και κοινό σκοπό ως σφαίρα πυρός που θα κατακάψει σε όλο το διάβα της το άδικο και τον φθόνο;


Τάσσομαι  προσωπικά, ολόψυχα, υπέρ της ένωσής μας. Και επειδή ο δρόμος που βρήκα μετά από πολύ ψάξιμο, είναι ο ιδανικός, σας καλώ κι εσάς, αδελφέ και αδελφή μου, στον μονόδρομο της  «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ».

Χιλιάδες Έλλην άνθρωποι από όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτου κόμματος, δόγματος και ταξικής κάστας, ενωθήκαμε στον κοινό στόχο και σκοπό της απελευθέρωσης της ΕΛΛΑΣ και των ανθρώπων απανταχού της Γαίας.

Όλα είναι έτοιμα και με όλους τους φορείς ενημερωμένους, ώστε να πραγματοποιήσουμε την Ελλήνων Πολιτεία και να βιώσουμε σε αυτή όλο το μεγαλείο της δημιουργίας μας. Την Ελλήνων Πολιτεία μας που θεμέλια έχει τις αξίες και τις αρχές που διέπουν τον άνθρωπο, ώστε να μη γκρεμιστεί ποτέ ξανά.

Ώστε να μη χρειαστεί να αγανακτήσει ξανά ποτέ ΚΑΝΕΙΣ.

Την Ελλήνων Πολιτεία που θα είναι ίση προς όλους τους πολίτες. Την Ελλήνων Πολιτεία που εμείς οι ίδιοι θα διοικούμε και θα προστατεύουμε όπως την ίδια μας τη ζωή. Γιατί η Ελλήνων Πολιτεία θα είναι Η ΙΔΙΑ ΜΑΣ Η ΖΩΗ.

Για αυτό λοιπόν αδέλφια…. Να οργανωθούμε παιδιά. Να οργανωθούμε.

Στο διαδίκτυο μπορείς να βρεις το κοντινότερο γραφείο του παγκόσμιου ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ οργανισμού «Ελλήνων Συνέλευσις» της περιοχής σου. Κάνε το τεράστιο άλμα και ενημερώσου με όλες τις αποδείξεις. Κλείσε τα αυτιά στις «σειρήνες». Τις ίδιες «σειρήνες» που πληρώνονται να σε παραπληροφορούν για τον πρόεδρο της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα, και τώρα σε παραπληροφορούν με κάθε τρόπο και μέσο για να είσαι τρομοκρατημένος με τον ίδιο τον ….αέρα που αναπνέεις.

ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ.


Αναστασία Ιακώβου, ενεργό μέλος "Ελλήνων Συνέλευσις Λαυρεωτικής"

 

ΠΗΓΗ:
https://esylavreotikis.blogspot.com/2021/03/naorganothoume.html




Δεν υπάρχουν σχόλια